Utställning i Simmatorp & Hässleholm

Ja, då har vi varit på äventyr igen ;)
I lördags åkte ett glatt gäng, bestående av mig, mamma, My och Irene upp till Simmatorp med Hope, Dexter, Mixi, Berta & Spike. Det gick bra där och Hope fick Very Good :)

Krtiken kommer här:

15 mån tik, stor, bra huvudform. Bra ögon och öron, något kort brant hals. Bra rygg, men lång i länden, lite kort sluttande kors. Lite öppet vinklad fram, bra bak, bra benstomme och tassar. Rör sig lite begränsat och löst fram. Trevligt temperament.

Sen på söndagen åkte vi upp till Hässleholm där jag ställde Zelda på nästa utställning och det blev samma resultat som på lördagen dvs Very Good :)

Kritiken kommer här:
Bra proportioner. Fint tikhuvud med bra öron, ögon, nos och bett. Bra hals och rygg. Tillräckliga vinklar. Bra bröst. Rör sig med bra steg. Bra pälskvalité men i stark fällning.
Mentalitet: Bra

Ska skriva lite mer inom kort...

Ha d bra!
Kram

Utställning i Lomma

Ja, i söndags var det dax för nästa utställning, denna gången med Hope i Lomma :)
Vi åkte dit tillsammans med Jessica, Nala och mamma.

Det hela slutade med att Hope blev 2:a med Hp och 2:a Bästa tik!
Supernöjd matte eftersom hon travade jättefint och stod fint hela tiden :)

Kritiken kommer här:

1,5 åring feminin tik. Vackert huvud och uttryck. Strama fina läppar, korrekt bett. Bra hals och halsansättning.
Raka paralella framben. Stark rygg. Tillräcklig bröstkorg. Tillräckligt vinklad bak, fina tassar. Rör sig väl från alla håll.

Nu tycker jag att det ska bli spännande att se hur det går i Simmatorp på lördag!!
Sen på söndag ställs Zelda i Hässleholm och den 6e Juni ska jag ställa alla fyra i Trelleborg! Det kommer bli en upplevelse ;) Tur att jag har hittat 2 handlers som hjälper mig i Öppenklassen där jag ju nu har 3 töser :)

Bilder kommer snart...

Ha d så bra!
Kram

Beauty 5år!

Ja, idag fyller min älskade tös 5 år!
Kan inte fatta hur fort tiden har gått... Tyckte nästan att det bara var ett tag sedan vi körde upp till Starax och hämtade vår första hund! Det lilla knytet som satt i min famn på vägen hem i bilen, som  tillsammans med lilla Crispy och Kimba lekte ute på gröningen hemma vid mamma & pappa och som nu vuxit upp och blivit hela 5år! Hon har ju dessutom blivit jättefin efter att ha varit mager ända fram tills att hon fyllde 3år och vi fick bukt med hennes allergi.

Denna dagen kommer självklart att firas med tårta, några presenter och en tur till Ystad med hundkompisarna Kimba & Nala samt Hope :)
Vi ska nämligen ner till Ystad cruisingen och titta på lite fina bilar ;)


Sätter in lite bilder på vår kära tös under olika stadier i hennes utveckling.


Ca 10 veckor hemma hos mamma & pappa där vi bodde då


Mys med Matte & Dusty


På utställning


Ca 3år hennes "normala" liggstil i denna fåtölj


På besök hos Ullis


Beautys tårta


Beauty äter tårta, hon tyckte den var jättegod ;)

Ha d så bra!
Kram


Zelda 3år!

Glömde ju skriva att Zelda har hunnit bli 3år den 29 april :)
Självklart firades även detta med tårtaZelda äter tårta

Vi firade på måndagen eftersom jag inte hunnit köpa allt innan dess och var lite upptagen med annat ;)
Det som inte var så roligt den dagen var att lilla Zelda rymde för mig och stack över E65:an och gjorde mig jätterädd, jag skrek mig hes efter henne och först 5 dagar senare fick jag tillbaka rösten ordentligt igen.
Allt gick dock bra och jag är så glad över att bilisterna bromsade in och satte på varningsblinkers när hon sprang över och längs med vägen! Jag hittade henne typ halvvägs till Slimminge och när hon väl såg mig så kom hon som ett skott och var jätteglad över att se mig :)

En annan sak (som inte är relaterat till hundarna) som hände på tisdagen var att jag lyckades slå i huvudet i gafflarna på trucken på jobb och orsaka mig själv en liten lätt hjärnskakning :(
Har varit supertrött och haft huvudvärk de senaste dagarna efter detta hände men nu börjar jag piggna till igen och hoppas snart vara helt återställd :)

Snart blir det tårta igen då Beauty & Crispy fyller hela 5år! på lördag och söndag, kan inte fatta att tiden gått så fort och att min lilla Beauty Bus redan är så gammal ;) Men pigg och glad är min lilla madam fortfarnade dock har hon det ganska besvärligt för tillfället då det är mycket björkpollen i luften men det går förhoppningsvis snart över igen.

Ha d så bra!
Kram

Hundträff i Hovdala

Idag åkte jag, Jessica & Jessica upp till Hovdala med Hope, Embla, Kimba & Nala.

Där träffade vi Sara & Jeanette och en massa andra med Huskys :)

Jag och Jessica hade med oss våra kickbikes, linor och dragselar och Sara hade med sig detsamma men den trehjuling istället för kickbike, som vi lånade ut till dem som ville prova på att dra en kort runda med sina hundar, vi (Jessica eftersom jag inte fick dra med min hjärnskakning :() ställde även upp med att hjälpa till och vara "lockbete" med våra hundar som drog framför så att de hundarna bakom fick lite mer motivation.

Efteråt gick vi ner till sjön och svalkade av vovvarna lite i vattnet innan vi släppte dem en stund i den stora fina hagen och sen fick de vila i skuggan :)

Kimba och framförallt Nala fick en himla nyttig miljöträning då de ej drar ;)

De hade även en lite tipsrunda och grillning men det hoppade vi över...

Allt gick jättebra och det var jättetrevligt :)
Vi tackar Anna så mycket som ordnat denna träffen och vi kommer gärna fler gånger ;)

Ha d så bra!
Kram

RSS 2.0